Airwheel A3

ELEGANT. EFICIENT. EXCEPTIONAL

Un scooter creat după cu totul alte reguli. Pentru cei îndrăzneți

CIP Inteligent

Motor Maglev

Baterie

Protecție de Siguranță

Pornire

APP

CAUCIUCURI DEDICATE

FRÂNE ELECTRICE

Tehnologii moderne. Design spectaculos.

A fost creat oare pentru pământeni?

Și totusi, este aici. Îl poți conduce. Îți poate transforma modul în care mergi zi de zi la birou, evitând aglomerația și totuși, purtând cel mai elegant outfit zi de zi pentru că nu depui nici cel mai mic efort.

O ținută excelentă de drum este asigurată de suspensiile excelente, manevrabilitatea incredibilă și cadrul din aliaj de aluminiu ce îi conferă robustețe și îl face în același timp ușor de manipulat. Rîmâne la fel de strălucitor mult timp grație vopselei rezistente la zgârieturi.

LIniile elegante, atent studiate, sugerează dinamism și eficiență în mers, confirmate la prima ieșire pe drum cu A3. Combinația de alb și portocaliu reflectă din plin bucuria ta de a conduce o asemenea bijuterie electrică.

CONFIGURARE PREMIUM

MOTOR MAGLEV. BATERIE INTELIGENTĂ

ATRAGE PRIVIRILE PRIN ELEGANTA SI RAFINAMENT

IMPRESIONEAZA PRIN AGILITATE

DESIGN IMPRESIONANT

Fiecare detaliu atent studiat contribuie la obținerea unui produs excepțional din punct de vedere estetic și impecabil din punct de vedere al funcționalității.

ȘA DE PIELE

Șaua în formă de V, construită pe baza tuturor principiilor ergonomice, asigură confortul pe distanțe lungi. Îți permite o postură deopotrivă comodă dar și elegantă în timpul mersului.

GHIDONUL ERGONOMIC ASIGURĂ UN CONTROL PERFECT ÎN TIMPUL MERSULUI

Ușor de manevrat, ghidonul răspunde promp la comenzi asigurând un control pe care îl simți încă de la prima plimbare. Bine dimensionat și cu o suprafață de silicagel ce asigură o aderență excelentă, îți oferă siguranța unui drum pe care îl poți aborda cu încredere.

SIGUR ȘI ERGONOMIC.

Răspunde comenzilor într-o fracțiune de secundă Accelerează prompt la comanda ta Frâneaza ferm la o simplă apăsare de buton. Ergonomic și ușor de manevrat

CAUCIUCURI CHENGSHIN

Aderență foarte bună asigurată de roțile de 16 inci

INFORMAȚII ESENȚIALE PE ECRANUL LED

Cunoști în orice moment cei mai importanți parametri de mers: viteză, nivelul bateriei, distanța parcursă de la pornire și temperatura. Un ecran LED de 4 inci cu un contrast foarte bun, ușor de urmărit chiar și în zilele însorite

 

520 Wh - Capacitate baterie

16h - Mărime cauciucuri

120kg - Greutate maximă

34 Kg - Greutate Scooter

FUNCTII

CEDEAZĂ TENTAȚIEI. NOUL CURENT A ÎNCEPUT

BATERIE CU MIEZ DE LI-ION

Cu performanțe mult mai bune decât o baterie obișnuită, rezistă unui număr mai mare de încărcări, de până la 3.8 ori și are o durată de utilizare per încărcare de până la 2,9 ori mai mare decât alte baterii Li-Ion. Fără riscuri de explozie. Fără riscuri de incendiu.

2°=100km

520Wh - CAPACITATEA BATERIEI

Un număr mare de REÎNCĂRCĂRI

3 ore ÎNCĂRCARE COMPLETĂ

5 ani DURATA DE VIAȚĂ A BATERIEI

6 TIPURI DE SIGURANȚĂ

Protecție extinsă

PROTECȚIE PENTRU SUPRADESCĂRCARE

Elimină riscul de supra-încărcare și implicit crește durata de viață

SIGURANȚĂ PENTRU SCURTCIRCUIT

Protecție anti scurt-circuit ceea ce protejează placa de bază și circuitele electrice.

PROTECȚIE PENTRU TEMPERATURI EXTREME

Bateria este menținută la o temperatură medie datorită unui termistor și al unui sistem de control al temperaturii.

PROTECȚIE PENTRU SUPRAÎNCĂRCARE

Fără risc de supraîncărcare ceea ce oferă o protecție suplimentară bateriei.

PROTECȚIE DE SUPRATENSIUNE

Eliminarea riscurilor de suprasarcini prin monitorizarea nivelului de tensiune.

EGALIZATOR BATERIE

Performanțe crescute ale bateriei asigurate prin tehnologii moderne ce evită deviații ale tensiunii.

MOTOR MAGLEV SPECIAL CONSTRUIT PENTRU AIRWHEEL Performant și Eficient Tehnologii moderne folosite pentru a proiecta un motor puternic, eficient și silențios cu o fiabilitate deosebită în timp.

RĂSPUNDE COMENZILOR INSTANTANEU Manevrabilitatea excelentă este asigurată de un timp de răspuns de doar 0,03 secunde. Fiecare înclinare a corpului declanșează rapid comenzile care virează, accelerează sau reduc viteza. 0.03s – REACȚIE RAPIDĂ

LUMINI

Designul deosebit este întregit de lumina irizată ce îi oferă lui A3 o nouă personalitate când lumina este scăzută sau pe timp de noapte. A3 este vizibil de la distanță datorită lumini de semnalizare de tip puls.

AMORTIZOR HIDRAULIC

Amortizare impecabilă obtinută prin teste realizate în cele mai dificile condiții A3 are o ținută de drum excelentă în primul rând datorită sistemului hidraulic de amortizare a șocurilor. Virajele pot fi abordate cu încredere fără a pierde din stabilitate. A3 este proiectat pentru a oferi un confort deosebit pe drumurile urbane.

SISTEM ELECTRONIC DE FRÂNARE

Acționarea frânei electronice are un raspuns ferm, A3 încetinind instantaneu la mișcările specifice ale corpului.

ÎL IUBEȘTI AȘA CĂ ... TREBUIE SĂ ȘTII CE FACE

Alarmă anti-furt / Sistem de monitorizare a poziției

UN VEHICUL MODERN, CU PROPRIA APLICAȚIE DE SMARTPHONE

Informațiile esențiale furnizate de sistemul de control inteligent sunt transferate către aplicația Airwheel de pe telefonul tău mobil pentru a avea la dispoziție, într-o formă grafică simplă și atractivă, calcule și analize ce te ajută să înțelegi modul în care ai folosit Airwheel.

SISTEM INTELIGENT ANTI-FURT Poziția curentă a lui Airwheel poate fi monitorizată prin cadrul aplicației Android/iOS. Orice mișcare în afara unui perimetru bine definit declanșează o alarmă ce te ajută sa previi furtul sau o utilizare neautorizată.

DE 4 ori PROTEJAT

Fără surpize neplacute la drum. Viteza limitată electronic, alertă pentru un nivel scăzut al bateriei, protecție pentru o înclinare periculoasă, alertă pentru o utilizare la limită sau periculoasă.

Viteza limitată electronic

Știm că ai vrea sa circuli la viteze supersonice, dar acest lucru poate fi periculos. Inginerii Airwheel au limitat electronic viteza Airwheel la 16 km / h printr-un sistem inteligent ce ridică treptat partea din spate a pedalei, acționând frâna și împiedicând o accelerare forțată. La atingerea vitezei de 12km/h, este emis un semnal sonor de avertizare pe care este recomandat să îl iei în seamă, mai ales daca ești la început.

Alerta pentru nivel scăzut al bateriei

Airwheel nu te ia niciodată prin surpindere cu o baterie complet descărcată. La atingerea nivelului de 15% al bateriei, un semnal sonor te avertizează, pentru a reduce viteza, a evita accelerările bruște și pentru a te îndrepta către o sursă de curent. Evitați să folosiți Airwheel dupa aprinderea celor patru lumini ce semnalizează un nivel scăzut al bateriei.

Protecție pentru o înclinare periculoasă

Orice înclinare periculoasă, de peste 45 ° lateral, blocheaza motorul pentru a evita orice accidentare nedorită a pasagerului sau a altor persoane.

Alertă pentru o utilizare la limită sau periculoasă

Viteza ridicată, scăderea nivelului bateriei sau o înclinare periculoasă sunt semnalate de către luminile de avertizare pentru ca pasagerul să revină la parametrii de drum ce elimină riscurile de accidentare.

UTILIZARE INOVATOARE A AMORTIZORULUI DE ȘOCURI

PLACĂ DE PROTECȚIE DUALĂ A BATERIEI

CADRU DIN ALIAJ DE MAGNEZIU

LUMINI DE DRUM

  • Display de 4” pentru o experiență fabuloasă
  • Sistem inteligent de backup dual
  • Suport pentru conectare wireless a smartphone-ului
  • Sistem inteligent de alarmă/Sistem automat de protecție

Înălțime recomandată pasager: 1,5m- 2,1 m

Încărcare maximă: 120 kg

Înălțime platformă: 247 mm

Unghi maxim de urcare: ~ 15 grade

Viteza maximă: 17 km/h (reglabil)

Capacitatea bateriei: 520 Wh

Temperatură recomandată: -10°C~40°C

Timp de încărcare: 520Wh - ~ 180 minute

Tensiune: AC220V/50-60Hz

Panoul de Control: Baterie/Distanță/Viteză/Temperatura Interioară/Indicator lumini faruri

Lumini : 2 becuri spate pentru viraje, 1 bec LED frână