Airwheel S3

DESIGN

O siluetă ușor de remarcat
S3 a fost proiectat pentru a impresiona din primul moment în care îl vezi pe drum. Liniile îndrăznețe și materialele de înaltă calitate se completează și transmit încrederea de a porni pe orice drum.

Te atrage, dar știe să te țină la distanță
Luminile inteligente de frânare fac din S3 un vehicul vizibil de la distanță pentru partenerii de trafic, asigurând pasagerului un plus de siguranță în mers.

Ecran LED de 4” pentru toate informațiile utile
Este mai simplu să iei decizii atunci când ai la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie. Ecranul cu un contrast excelent asigură o imagine bună pentru pasager.

Viteză

Temperatură

Nivelul bateriei

Distanța

Cu siguranță, atragi multe priviri
Tu sau S3? La un moment dat te vei întreba cine atrage mai multe priviri. Folosește-i puterea de atracție așa cum consideri tu mai bine.
Ce este o călătorie fără muzica ta favorită?
S3 te cunoaște și știe că muzica este marele secret al unei aventuri urbane reușite. Este pregătit să te acompanieze cu muzica pe care o iubești. Simplu, prin conexiune wireless.
Inteligență. Cunoaștere.
Fiecare punct de oprire este doar locul de unde vei pleca mai departe. Înțelege spiritul vieții și bucură-te de ceea ce tehnologia îți poate oferi sub cele mai plăcute forme.
S3, creat din pasiune
Echilibrul este o noțiune. Auto-echilibrul este o abilitate pe care S3 a dobândit-o în laboratoarele de proiectare Airwheel. Linii perfecte ce modelează tehnologia.
Robust, grație materialelor moderne și a tehnologiilor de vârf
Proiectanții Airwheel S3 nu au ezitat să folosească tehnologii testate în industria auto sau industria aeronautică. Visul lor de a crea un vehicul copact, elegant și performant a căpătat contur în acest scuter ce este un reper în industrie.
Siguranța este prioritatea numărul 1
Fiecare decizie luată de echipa de proiectare a avut ca primă prioritate siguranța pasagerului. Astfel, S3 dispune de sisteme de atenționare și de control care informează pasagerul sau acționeaza asupra vehiculului în situațiile limită. Sistemul dual permite continuarea drumului chiar dacă una din unitățile de control cedează. Verificările periodice necesare sunt semnalate de alerte sonore. Sistemul de alimentare și bateria sunt protejate pentru a nu fi afectate de suprasarcină. Înclinarea sau viteza periculoasă sunt semnalate pasagerului pentru a-și adapta ținuta de drum. Un vehicul electric avansat
S3 nu este doar un scuter cu motor electric ci un vehicul proiectat ținând cont de toate avantajele și limitările unui astfel de sistem. Energia bateriei este atent monitorizată și descărcarea sub un anumit prag declanșează o alertă. Toate circuitele sunt monitorizate și orice erori sunt recunoscute de sistemul de control. Bateria și alte sisteme electrice sunt protejate împotriva fluctuațiilor de energie pentru reducerea riscurilor de accidente.

Roți ChengShin

Aderența perfectă pe suprafața de rulare este asigurată de roțile de 370mm, proiectate special de producătorul ChengShin pentru vehiculele Airwheel.

Stabilitate deosebită

Întreg ansamblul vehiculului este susținut de un cadru din aliaj de magneziu.

Utilizare monitorizată de sistemul de control

Viteza ce poate deveni periculoasă pentru pasager este limitată de sistemul inteligent de control. Pasagerul este ajutat să revină la o viteză de croazieră la care vehiculul poate fi controlat eficient.

Baterie performantă

Inginerii Airwheel au proiectat o baterie ergonomică și mai ușoară care însă are o putere mare și o durată de viață mult peste alte baterii de litiu din aceeași clasă.

O ținută de drum excelentă

La prima urcare pe acest vehicul, te va suprinde echilibrul excelent pe care nu ți-l poți imagina. Fără a fi nevoie de a face un efort considerabil de menținere a balansului, asigurând astfel o călătorie confortabilă, S3 își stabilizează poziția grație sistemelor avansate de detectare a înclinațiilor și redresare pe poziția de echilibru. Controlul în mișcare este excelent cu un timp de doar 0.03 secunde de răspuns la orice comandă. Roțile special proiectate și construite de producatorul ChengShin contribuie semnificativ la o experiență de drum excelentă, cu o aderență buna chiar și pe un carosabil lucios.

De la concept la produsul final, atenția pentru detalii este covârșitoare .
Sistemele anticoleziune se activează la sesizarea celui mai mic pericol, detectate cu ajutorul componentelor inserate în mânerele vehiculului.
S3 este frumos, dar în mișcare îi vei aprecia și mai mult calitățile
S3 este un inovator al motoarelor electrice, ridicând standardul acestei industrii
Sisteme complexe optimizează consumul de energie pentru a păstra fiecare strop de curent pentru o deplasare cât mai rapidă și cât mai lungă. Capacitatea de descărcare a bateriei prelungește timpul de utilizare la o încărcare, optimizând ciclurile de realimentare și implicit, durata de viață a bateriei pe termen lung. Tehnologiile moderne folosite de Airwheel cresc capacitatea de încărcare a bateriei de până la 1,5 ori față de alte baterii din aceeași categorie.

Tehnologie japoneză

Siguranță și fiabilitate. Bateria folosită de S3 este rezultatul îmbinării experienței japoneze și a principiilor și standardelor înalte impuse de Airwheel. Rezultatul nu putea să fie decât unul excelent: o baterie care durează de 2.9 ori mai mult decât o baterie obișnuită și cu o durată de viață de 3.8 ori mai mare. Fără risc de incendiu sau accidente.

Tehnologie de ultimă oră, controlată de tine

Airwheel a proiectat un vehicul care testează limitele actuale ale tehnologiei și propune noi standarde în industria vehiculelor electrice. Toate acestea sunt înglobate într-un produs destinat utilizării de zi cu zi de către oricine iubește libertatea de mișcare și un mediu mai curat.

Controlul vitezei

Tehnologia trebuie, uneori, ținută în frâu. S3 dispune de sisteme speciale care controlează viteza maximă astfel încât pasagerul să nu fie expus unor riscuri inutile. La atingerea vitezei de 12 km/h, se activează sistemul de alertă al vitezei, iar la 16 km/h, pedala se ridică ușor la un unghi de 10° pentru a preveni o accelerare suplimentară

Nivelul bateriei nu te va lua niciodată prin suprindere

Airwheel S3 te atenționează când nivelul bateriei scade la 15%. Ledurile de atenționare se vor aprinde intermitent, iar un semnal sonor te va anunța că trebuie să te indrepți către o sursă de alimentare. Pedala se va înclina pentru a reduce viteza și, implicit, pentru a reduce consumul de curent astfel încât autonomia până la epuizarea completă să fie cât mai mare.

Protecție la înclinare

Orice înclinare la un unghi ce poate deveni periculos pentru pasager și vehicul, activează sistemul de protecție la înclinare ce oprește instantaneu motorul. De exemplu, dacă vehiculul se răstoarnă, motorul este oprit pentru a evita deplasarea necontrolată a acestuia și eventuale accidente. Protecția la înclinare se activează la un unghi de peste 45°.

Alerte

Sistemul de control cu care este echipat S3 emite alerte în situațiile limită: la scăderea nivelului bateriei sub 15%, la atingerea vitezei de 12 km/h și la înclinarea periculoasă.

ECHILIBRU EXCELENT ASISTAT DE UN PROCESOR DUAL

PROTECȚIA BATERIEI PRIN TEHNOLOGII AVANSATE

CADRU DIN ALIAJ DE MAGNEZIU

LUMINĂ DE VIRAJ

  • Ecran digital cu un contrast excelent
  • Conectarea telefonului
  • Monitorizarea inteligentă a vehiculului și alertă de mișcare neautorizată prin aplicație smartphone.
  • Materiale principale: Aliaj de Magneziu + Aliaj de Aluminiu + PC Lexan
  • Design: Argintiu Mat + Alb Porțelan + Bleu Translucent + Portocaliu Elegant
  • Înălțime: 1280 mm
  • Lungime: 613 mm
  • Lățime: 587 mm
  • Greutate: 22,4 Kg
Viteza maximă ~ 18 mph (Accelerarea de alertă de la 12 kmph)
Unghi maxim de urcare ~ 15 grade
Încărcare maximă 120 kg
Înălțime recomandată pasager 1,5m- 2,1 m
Capacitatea bateriei 520Wh (Echipată cu protecție dublă cu Egalizator SOC pentru prelungirea duratei de viață.
Timp de încărcare 520Wh - ~ 180 minute
Tensiune AC220V/50-60Hz
Panoul de Control Baterie/Distanță/Viteză/Temperatura Interioară/Indicator lumini faruri
Lumini 2 stopuri, 2 faruri, 2 lumini de ambianță

Ghid de utilizare