Airwheel M3

DESIGN

M3 – explorează orașul în cel mai fancy mod posibil

Un fel de covor al lui Aladin, te poartă pe trotuare sau pe străzile orașului fără cel mai mic efort din partea ta. De ce să aștepți autobuzul? De ce să stai ore în șir în trafic zi de zi? M3 te duce la destinație pe trasee pe care niciun alt vehicul nu poate merge.

Super stabil grație tehnologiilor Airwheel, cu un sistem de propulsie foarte performant și un sistem de control inteligent, este la îndemâna ta să îți alegi traseul perfect în fiecare zi. M3 îți oferă o autonomie de până la 20 de km cu o singură încărcare. Înainte, Înapoi și în orice direcție!

Descoperă-ți vârsta reală: cea a pasiunii pentru aventură

M3 este pur și simplu un magnet pentru ochi și pentru suflet. Hop in și hai la drum! Chiar dacă nu ai mai mers pe un skateboard, cu M3 este simplu să înveți ce înseamnă aventura. Alegeți propriul drum în trepidația urbană. Acum, tu ești în control!.

Performanțe de top

M3 este dotat cu 4 roți masive din material dens TPU ce definesc designul deosebit al acestui skateboard și îi asigură o manevrabilitate excelentă. Sistemul dual de control al punților din față și din spate îți asigură continuarea călătoriei chiar dacă una din cele două părți are probleme.

Control total pentru orice manevră

Găsește-ți ușor drumul perfect. M3 este simplu de controlat cu ajutorul telecomenzii wireless. Înainte sau înapoi, stânga sau dreapta, cu M3 îți faci ușor loc prin aglomerația urbană sau pe trotuarele înguste ale orașului tău.

Se lipește de drum

Cauciucurile Cheng Shin special proiectate pentru M3 asigură o aderență deosebită și un control foarte bun atunci când accelerezi sau oprești chiar și pe suprafețe ușor umede sau lucioase.

Tehnologie modernă, design inovator

Airwheel M3 schimbă regulile jocului. Un skateboard care accelerează, frânează sau virează la o simplă atingere a butoanelor de pe telecomandă, M3 abordează cu încredere chiar și drumurile mai dificile. Roțile masive din material TPU asigură o amortizare excelentă ceea ce aduce un plus de siguranță și confort în mers. Sistemul de control este dual pentru a merge mai departe chiar și când unul din module nu funcționează corect. M3 este rapid, atunci când ai nevoie și sigur atunci când trebuie să frânezi sau să schimbi direcția.

FUNCȚII

Ascute-ți simțurile. Orașul este al tău

Cele mai noi tehnologii sunt folosite pentru a genera puterea cu care motorul cu levitație magnetică al lui M3 te poartă cu o viteză de până la 30km/h. Se încumetă să urce pante de până la 30°. Ce-ai spune de un surf pe drumurile orașului? Ce-ai spune de un nou mod de a arunca la coș monotia drumului de zi cu zi la servici? Ce-ai spune de o nouă aventură urbană?

Cei mai mulți privesc skateboard-ul doar ca un obiect de joacă. Nu și după ce fac cunoștință cu M3

Un puzzle de tehnologie, M3 se compune dupa propriile tale reguli. Încearcă noi moduri de transformare pentru zilele în care ai ceva treabă de făcut sau pentru serile în care vrei să ieși la plimbare cu prietenii.

Simte perfect șoseaua. La propriu.

M3 a fost construit de la zero pentru a pune semnătura pe evoluția mijloacelor de transport electrice. Și nu oricum, ci transformând poate cel mai interesant vehicul de recreație într-un partener de încredere pentru drumurile pline de provocare ale orașului. M3 stă bine înfinpt în șosea, grație cauciucurilor special proiectate ChengShin cu un coeficient de aderență excelent și o lățime suficient de mare pentru a oferi stabilitate în mers și în timpul virajelor. Materialul plin al cauciucurilor elimină opririle la vulcanizare sau riscul de explozie.

Un nou drum în fiecare zi

Dacă astăzi vrei să o iei la dreapta, pe o scurtatură sau să ocolești brusc un grup de oameni ce îți blochează drumul, ai nevoie doar de o simplă atingere de buton pe telecomandă și M3 se înscrie pe o nouă traiectorie. Telecomanda subțire, delicată și intuitivă te asistă în orice moment cu mare precizie.

M3 te inspiră să cauți mereu noi provocări

Știe să meargă și înapoi dar drumul tău este mereu înainte. M3 te duce acolo unde dorești. M3 te inspiră în fiecare nouă zi.

Roți cu o capacitate excelentă de absorbție a șocurilor

Roțile masive din material TPU absorb excelent șocurile unui drum nu mereu perfect. Păstrezi controlul direcției chiar și în momentele dificile.

Propulsie asigurată de un circuit dual

Puterea incredibilă te va suprinde de prima dată când pui piciorul pe el. Putere pe care însă înveți rapid să o controlezi și să o folosești pentru a ajunge la destinație. M3 este diferit de orice alt vehicul, electric sau nu. M3 este pur și simplu din altă categorie.

 

Telecomandă cu viteză variabilă

Protecție dublă a bateriei

Foarte elastic și absorbant de șocuri

Motor cu levitație magnetică

 • Un design modular
 • Material TPU pentru absobția șocurilor
 • Protecție duală a bateriei
 • Aplicație pentru smartphone <
 • Telecomandă wireless pe frecvența 2,4G cu viteză variabilă
 • Sistem dual de propulsie și protecție
 • Surf pe pământ
 • Viraj electronic

Materiale principale:Material compozit + Arțar

Design:Negru Mat + Argintiu Mat + Culoare opțională

Specificații

 • Înălțime: 198 mm
 • Lungime: 790 mm
 • Lățime: 369 mm
 • Dimensiune roți: 4,5 inci
 • Încărcare maximă 100 kg
 • Înălțime platformă: 162 mm
 • Unghi maxim de urcare ~ 15 ° (pasagerii cu până la 60gk greutate, pot urca la un unghi de 18°)
 • Viteza maximă ~ 20 km/h
 • Capacitatea bateriei 81,4 Wh / 162,8 Wh
 • Temperatură recomandată -10°C~40°C
 • Performanțe de top: 20~30°C
 • Timp de încărcare 81,4 Wh - ~ 60 minute
 • 162,8 Wh - ~ 120 minute
 • Tensiune AC220V/50-60Hz