Despre

Se vorbeste foarte mult despre vehiculele electrice ca fiind solutia unui viitor mai green, mai prietenos cu aerul pe care il respiram, un viitor in care, poate in cinci, zece sau douazeci de ani, pompa de benzina sau de motorina va fi inlocuinta cu o priza electrica, oriunde in lume. Ce vom face insa cu aglomeratia din orase, cu ambuteiajele din intersectii, cu timpul pierdut in drum spre birou?

Din fericire, solutiile sunt aici, acum, propuse de Air Motion: motoare electrice, nu doar ecologice ci extrem de performante, instalate pe vehicule adaptate excelent aglomeratiei urbane.

Air Motion, ofera solutia pentru cele doua mari probleme ale oraselor aglomerate, poluarea si aglomeratia: vehiculele electrice pentru distante scurte si medii, perfecte pentru drumurile tale zilnice, dar si pentru vacantele in care vrei sa vezi mult mai multe obiective turistice.

 

Acum. Aici. Air Motion

Air Motion si Aleco Air sunt un proiect Alt Aleco Group SRL, companie dedicata solutiilor pentru un aer mai curat si mai sanatos, aduce in Romania o gama completa de vehicule electrice marca Airwheel: monocicluri electrice, scutere electrice, skateboarduri electrice, trotinete electrice.

Sitemele performante de mentinere a echilibrului, materiale de ultima generatie folosite in industria aeronautica, unitati de control bazate pe algoritmi moderni de tip fuzzy stau la baza conceptelor acestor vehicule extrem de simplu de controlat si manevrat.

Ce-ai spune de un monociclu pe care mergi la fel ca pe o scara rulanta? Sau de un scuter electric pe care poti sta deopotriva in picioare sau pe o sa comoda? Ori de un skateboard electric cu care poti traversa linitit tot orasul fara a pune piciorul pe asfalt macar o data? Toate acestea la pretul a catorva plinuri de benzina.

Desigur, vehiculele Air Motion nu sunt pentru oricine. Sunt pentru oameni ce iubesc libertatea de miscare, ce doresc sa petreaca timpul intr-un mod eficient si nu privind lumina rosie a semaforului, pentru oameni care iubesc mersul in aer liber si mai ales, pentru cei ce iubesc aerul curat pe care il protejeaza alegand un vehicul ecologic.

Air Motion este, pentru noi, o provocare; aceea de a oferi consumatorului din Romania produse de top la preturi accesibile din sfera vehiculelor electrice care definesc un mod nou in care sa abordam prezentul: cu o cat mai mare grija pentru aerul pe care il respiram si pentru timpul pe care nu trebuie sa il pierdem inutil.

Te invitam sa descoperi vehiculele electrice Airwheel. Cu siguranta, vei gasi un model perfect pentru planurile tale.