Airwheel X3

 

10 Greutate/kg

90 Timp de încărcare/min

18 Viteza maximă/km/h

23 Autonomie/km

 

Airwheel X3

Modern sau mai degrabă ... avantgardist

O prezență remarcată de fiecare dată

Airwheel, simplu să prinzi viteză!

Cea mai scurtă distanță dintre două puncte... o poți găsi ușor cu Airwheel X3. Fără ocolișuri inutile sau sensuri unice care te poartă kilometri întregi pentru a te deplasa câteva sute de metri. Scurtături, drumuri mai puțin bătute, trasee pe care vrei să le explorezi îți sunt la îndemână odată ce te-ai suit pe acest monociclu inteligent. Mai simplu de manevrat decât îți poți imagina, X3 răspunde prompt unei simple înclinări a cospului: înainte, înapoi sau lateral. Înveți ușor să conduci chiar dacă nu te-ai suit niciodată pe bicicletă.

Ușor de folosit, simplu de luat cu tine

Bagajul tău de mână, poate fi de azi înainte, ... mijlocul tău de transport. X3 are o toartă specială pentru a fi mai ușor de cărat, dacă alegi ca o parte din drum să o faci cu metroul sau autobuzul. X3 este perfect pentru a combina cât mai avantajos mijloacele de transport pentru a pierde cât mai puțin timp pe drum. Merită introdus în lista celor mai bune instrumente pentru un time management eficient. În plus, este ecologic, bazându-se doar pe un motor electric și puțină îndemânare din partea ta.

O baterie de 130 Wh sau 170 Wh în funcție de modele

Un rezervor încăpător de ... energie Designul acestui monociclu a fost conceput pentru a face loc unei baterii cât mai generoase pentru a câștiga la capitoul autonomie. Capacitatea foarte bună este susținută și de tehnologiile avansate folosite de producatorul japonez care permit un număr mare de încărcări și o durată de viață mult peste cea a bateriilor din aceeași clasă. În plus, motorul și toate componentele sunt gândite pentru un consum cât mai mic de energie. Câștigul tău net: distanța pe care o poți parcurge cu Airwheel X3 între două alimentări. Baterie de 130Wh asigură o autonomie foarte bună.

Design modern

Funcționalitatea și estetica se îmbină perfect în designul acestui vehicul. Ușor. Ergonomic. Inteligent. Ecologic. Sunt doar câteva din atuurile lui X3 care își propune să atragă atenția chiar și celor ce ezită să se suie chiar și pe o bicicletă.

Control excelent al mișcării

Este uimitoare capacitatea acestui vehicul de a se auto-echilibra. Fiecare milimetru parcurs sau grad de înclinare sunt atent analizate de algoritmul de control de tip fuzzy și de giroscopul inteligent care asigură un echilibru excelent, fără un efort din partea pasagerului.

Un mijloc de transport inedit

Din vehicul, îl poti transforma rapid într-un accesoriu extragavant, grație designului său ergonomic, cu linii deosebite și materiale de calitate ce au deopotrivă rol funcțional dar și estetic.

Antrenează-te înainte de a porni la drum

Asemenea bicicletei cu roți ajutătoare pentru copiii neexperimentați, X3 vine dotat cu o pereche de roți de sprijin pentru a trece cu bine de stadiul în care înveți să te urci, să manevrezi sau să oprești acest vehicul. Pur și simplu, nu ai nicio scuză să nu îl încerci.

18 km/h

120 kg

13,7 kg greutate

90-250min Timp de încărcare

Pedale din aluminiu, pliere extrem de simplă și eficientă.

Ai senzația că stai pe pământ. Pedala solidă, dintr-un material ce oferă o aderență excelentă indiferent de tipul de încălțăminte, de o dimensiune potrivită pentru a sprijini greutatea corpului pe toată talpa, îți asigură un confort excelent în timpul mersului.

Pedale din aluminiu, pliere extrem de simplă și eficientă.

  • 130Wh: Aprox. 90 min
  • 170Wh: Aprox. 120 min
Viteza maximă Aprox. 18 km/h (alerta de viteză activată la 12 km/h)
Autonomie pe încărcare Aprox. 18-23 km (poate varia în funcție de greutatea pasagerului, condițiile de drum și temperatura ambientală)
Unghi de urcare în siguranță Aprox. 15° (pasagerii cu o greutate de 60kg pot urca pante de până la 18°)
Baterie 130Wh/170Wh/260Wh/340Wh Litiu (placă de protecție cu egalizator SOC)
Temperatura de utilizare -10 ° C ~ 40 ° C (cele mai bune performanțe la 20 ° ~ 30 ° C)
Greutatea maximă a pasagerului 120kg
Tensiune de încărcare AC200V 50-60Hz
Timp de încărcare 130Wh: Aprox. 90 min (80% încărcat în 60 min)
170Wh: Aprox. 120 min (80% încărcat în 90 min
Dimensiuni 450 * 395 * 160 mm
Înălțime pedală 115 mm (când este deschisă)
Dimensiune roată Ф360 mm
Greutatea corpului principal 9.8 Kg
Standard Încărcător, Bandă Training, Ac extensibil pompă
Opțional Rucsac, Lanternă LED, Manometru

Experimentează, în limitele siguranței

Cu X3 poți experimenta o mulțime de mișcări sau viraje, însă depășirea unui unghi de înclinare de peste 45° înseamnă pentru sistemul de control al lui X3 un pericol foarte mare, acționând protecția la înclinare care oprește imediat motorul pentru a evita producerea unor evenimente neplăcute.

Viteza la control

O viteză de peste 16 km/h cu acest monociclu poate fi periculoasă, de aceea accelerația este limitată când se ajunge la acest prag. Semnale sonore și vizuale se declanșează de la atingerea vitezei de 12 km/h, iar la 16 km/h, pedala se ridică la un unghi de 10 ° pentru a nu mai putea sa crești viteza.

Bateria nu te ia prin surprindere

Nivelul scăzut al bateriei, sub 15%, declanșează semnalizări sonore și luminoase care indică acest lucru. Poți lua, astfel, măsuri rapide, de a te îndrepta către un punct de încărcare a bateriei sau de a păstra o viteză redusă și constantă care să prelungeaască durata de viață a acesteia.

Atenționări

X3 te anunță imediat ce sesizează o situație limită: nivelul bateriei sub 15%, o înclinare la un unghi mai mare de 45° sau o viteză mai mare de 12 km/h.