Airwheel Q3

Q3 – Redescoperă aventura urbană

Airwheel ridică ștacheta mersului ecologic și reinventează monociclul înglobând într-un produs inovator cele mai moderne tehnologii din industria aeronautică și algoritmi fuzzy pentru controlul și menținerea echilibrului. Q3 asigură o manevrabilitate incredibilă pentru un monociclu. Prin simple înclinări în față, spate sau lateral, accelerezi, oprești sau virezi. Pur și simplu.

Q3: O noua perspectivă asupra drumurilor zilnice!


 Cu Q3, aglomerația rămâne doar o poveste, spusă de ceilalti.


   • Monociclu ecologic, baterie pe Litiu cu energie sporită

   • Software inovator și tehnologii moderne pentru control excelent

   • Echilibrul dobândit prin inteligență

   • Proiectat pentru a te suprinde

EXCELENȚĂ

Airwheel Q3 este un mijloc de transport, deși cu greu îi poți da aceasta definiție dat fiind designul inovator și testându-i capabilitățile în mers. Este un gadget al drumurilor proiectat pentru a îți reda orașul; fără

Cel mai modern software bazat pe algoritmi fuzzy și un giroscop inteligent detectează orice mișcare a pasagerului pentru a transmite comenzi în timp real motorului și mecanismelor de control. Tehnologia de utlimă generație completează perfect simțurile tale de menținere a echilibrului. Ușoare aplecări accelerează, încetinesc sau schimbă direcția monociclului.

14 Greutate/kg

90 Timp de încărcare/min

14 Greutate/kg

18 Viteza maximă/km/h

14 Greutate/kg

65 Autonomie/km

Proiectat pentru a te provoca. Și a-l provoca

Q3 este pregătit pentru aventură. Tu ești? Alege-ți traseul sau, și mai bine, profită de calitățile acestui monociclu și descoperă drumuri până acum nebătute de tine.

Design impresionant pentru un vehicul suprinzător: Q3!

Drumurile tale încarcate de rutina aglomerației pot fi schimbate radical. Q3 își găsește ritmul susținut pe șosea datorită motorului puternic sau abilitatea de a se strecura prin spații aglomerate de pe trotuar grație sistemul inteligent de control. Autonomia de până la 50 de km și prețul extrem de accesibil pentru un vehicul ecologic este acel argument rațional de a alege Q3 când toate simțurile tale îți spun deja că trebuie să îl ai. Perfect pentru naveta de zi cu zi. Perfect pentru deplasările frecvente, chiar și pe distanțe scurte. Perfect pentru un week-end plin de inspirație. Singura dilemă: cumperi unul sau vrei să pleci la drum alături de prieteni?

Aderență bună, stabilitate suprinzătoare în mers.

Fiecare mișcare sau înclinare este detectată electronic
Răspuns ferm la orice comandă
Motor puternic
Reduci viteza sau oprești cu un sistem de frânare eficient

Sistem de Protecție activat la orice Înclinare Periculoasă

Airwheel detectează instantaneu orice înclinare ce depășește un unghi de 45°, moment în care se activează automat sistemul de protecție ce oprește motorul lui Q3. Acest lucru te protejează pe tine sau persoanele și bunurile din jur.

Airwheel te poartă cu viteză ... moderată pentru acest tip de vehicul. Viteza maximă este limitată electronic la 16 km / h iar la atingerea limitei de 12 km/h se activează alarma de atenționare. La atingerea vitezei maxime, pedala se ridică la un unghi de 10° pentru a limita o accelerare suplimentară. Airwheel recomandă păstrarea unei viteze la care simți că ai vehiculul sub control și poți evita orice obstacol apărut inoportun în fața ta.

SISTEM PERFOMANT DE PROCESARE A COMENZILOR PENTRU UN RĂSPUNS INSTANTANEU

Inteligența lui Q3 este lăsată în seama unui procesor ulra-performant ce poate prelucra datele în timp real pentru a răspunde prompt comenzilor.

 • Alerte la scăderea nivelului bateriei

Când bateria ajunge la un nivel de încărcare de sub 15%, este activată alerta luminoasă și sonoră ce te atenționează că trebuie să găsești o priză electrică. Sistemul de siguranță va limita accelerația pentru prelungirea duratei de viață a bateriei.

 • 130Wh Îndrăzneț
 • 170Wh Pionier
 • 260Wh Sportiv
 • 340WhSuperior

18
km/h

120
kg

13,7 kg
greutate

90-250min
Timp de încărcare

Pedală de Aluminiu

Robustă pentru o utilizare frecventă și bine dimensionată pentru confort foarte bun în timpul mersului. Piciorul se așează natural, ca pe o treaptă suficient de lată unde îți păstrezi excelent echilibrul. Suprafața și designul pedalei oferă o aderență foarte bună.

 • 130Wh: Aprox. 90 min
 • 170Wh: Aprox. 120 min
 • 260Wh: Aprox. 180 min
 • 340Wh: Aprox. 250 min
Viteza maximă Aprox. 18 km/h (alerta de viteză activată la 12 km/h)
Autonomie pe încărcare Aprox. 18-55 km (poate varia în funcție de greutatea pasagerului, condițiile de drum și temperatura ambientală)
Unghi de urcare în siguranță Aprox. 15° (pasagerii cu o greutate de 60kg pot urca pante de până la 18°)
Baterie 130Wh/170Wh/260Wh/340Wh Litiu (placă de protecție cu egalizator SOC)
Temperatura de utilizare -10 ° C ~ 40 ° C (cele mai bune performanțe la 20 ° ~ 30 ° C)
Greutatea maximă a pasagerului 120kg
Tensiune de încărcare AC200V 50-60Hz
Timp de încărcare 130Wh: Aprox. 90 min (80% încărcat în 60 min)
170Wh: Aprox. 120 min (80% încărcat în 90 min)
260Wh: Aprox. 180 min (80% încărcat în 120 min)
Dimensiuni 518 * 408 * 200 mm
Înălțime pedală 115 mm (când este deschisă)
Dimensiune roată Ф360 mm
Greutatea corpului principal 13.7 Kg
Standard Încărcător, Bandă Training, Ac extensibil pompă
Opțional Rucsac, Lanternă LED, Manometru

Control la un unghi de înclinare periculos

Orice înclinare de peste 45° a lui Q3 poate fi o sursă de pericol iminent. De aceea, unitatea de control acționeaza imediat și opreste motorul pentru a evita accidentele.

Controlul vitezei

Excesul de viteză poate fi extrem de periculos. Sistemul de control lasă lui Q3 libertatea de a accelera în limitele de siguranță. La atingerea vitezei de 16 km / h, pasagerul nu mai poate accelera, pedala fiind ridicată automat la un unghi de 10 °. Alerta de viteză excesivă te atenționează la atingerea pragului de 12 km/h.

Atenționare de descărcare a bateriei

Q3 se comportă asemenea oricărui device inteligent. Alertele luminoase și sonore te anunță când nivelul bateriei a scăzut la 15%, moment în care trebuie să cauți o sursă de curent pentru a-ți continua drumul în parametri optimi ai vehiculului. La atingerea acestei limite, sistemul de control limitează accelerarea pentru a crește durata de viață a bateriei până la descărcarea totală.

Atenționări

Semnalizare luminoasă și sonoră la atingerea nivelului de 15% al bateriei; protecție la atingerea unui unghi periculos de înclinare de peste 45°. Limitare electronică a vitezei pentru evitarea accidentelor.