Airwheel S6

S6

S6 reinventează mersul prin oraș. La serviciu, la cumpărături sau pentru drumurile tale de peste zi, nu trebuie să te mai gândești unde parchezi mașina sau cât de mult vei sta la semafoare. Cu S6, și strada și trotuarul sunt ale tale. Are o viteză suficient de mare încât să nu deranjezi traficul și este extrem de manevrabil pentru a găsi drumul cel mai bun pe trotuare. Nu ezita să îl iei cu tine și în vacanță. Vizitezi mai multe puncte de atracție, pierzi mai puțin timp pe drum și te bucuri mai mult de frumusețile locale. S6 este un scuter electric care te va cuceri de la prima încercare. Poți să mergi în picioare sau pe șaua comodă, poți să mergi în ținută sport sau office. În aer liber, fără restricții, dar și fără să obosești sau să transpiri dând la pedale.

O apariție inedită, un cuceritor de inimi

Ecologic, compact, îndrăzneț, S6 transformă tehnologiile de ultimă generație într-un vehicul ecologic extrem de util în mediul urban și nu numai.

O siluetă remarcabilă și de invidiat

Se strecoară cu agilitate prin spațiile înguste, indoor sau outdoor transformând fiecare drum într-o mini aventură din care ieși mereu învingător.

Confortabil pentru orice pasager

Șaua ajustabilă permite alegerea unei poziții confortabile și impozante la drum. Platforma perfect dimensionată și sistemul inteligent de menținere a echilibrului îți permit să abordezi drumurile mai aglomerate la fel de elegant și în picioare.

Un design futuristic, plin de energie

Suprinzător la prima încercare prin stabilitatea și manevrabilitatea pe care ți le oferă, S6 devine rapid un mijloc de transport pe care vrei să îl ai mereu lângă tine.

Singurul vehicul ce îți permite să alegi cum vrei să mergi

Ești după o zi încărcată sau parcurgi o distanță mai lungă? Poți sta pe șaua comodă, ca și pe o bicicletă fără pedale. Vrei să îți alegi mai ușor drumul prin mulțime? Poți să conduci S6 în picioare, fără probleme. inzător la prima încercare prin stabilitatea și manevrabilitatea pe care ți le oferă, S6 devine rapid un mijloc de transport pe care vrei să îl ai mereu lângă tine.

Tehnologiile moderne dau naștere unui produs de top

Materialele ecologice, durabile, ușoare și rezistente sunt alegerea designerilor Airwheel. Rezultatul este unul uimitor. S6 este un vehicul cu o fiabilitate excelentă și un aspect care reflectă calitatea și grija pentru detalii.

Pedală din materiale speciale

S6 este construit deopotrivă pentru a merge la birou sau în parc. Pedala asigură o aderență foarte bună indiferent de tipul de încălțăminte ales. Profilul inteligent și materialul din policarbonat folosit la construcția parbrizelor mașinilor din circuitul Nascar, asigură aderența și rezistența în timp, chiar și după mii de ore de utilizare.

Inspirația designerilor și creativitatea inginerilor de a găsi cele mai bune soluții au dat naștere un vehicul cu totul revoluționar.

Un scuter? Da, prin funcționalitățile sale, dar S6 este mult mai mult decât atât. Este un vehicul revoluționar, ce îmbină grija față de mediu și dorința de a oferi pasagerului o experiență extraordinară.

Roți speciale pentru un vehicul special

Aderența excelentă, un indice aerodinamic ridicat și un design aparte completează aspectul deosebit al acestui vehicul și calitățile tehnice ale lui S6 traformând puterea motorului în performanțe unice la drum.

Ergonomic, performant, deosebit

Timpul este al tău și poate cel mai de preț bun pe care îl ai. De ce să îl irosești în trafic? S6 te duce mai repede la destinație.

Functii

Inteligența artificială, la dispoziția ta

S6 este dotat cu un creier electronic ce sesizează rapid situațiile cu un anumit grad risc, fie că este vorba de o viteză prea mare, o înclinare periculoasă sau deplasarea neautorizată. Te anunță prin semnale sonore și luminoase sau prin intermediul aplicației de pe mobil.

Echilibrul este o abilitate pe care S6 o stăpânește de minune

Cu un centru de greutate foarte jos, S6 se remarcă printr-o stabilitate deosebită ceea ce conferă un plus de confort și siguranță în timpul mersului.

Șofer sau pasager? Tu alegi.

S6 este atât de ușor de manevrat încât poți să devii un simplu pasager. Nu-i așa că este frumos să redescoperi clădirile pe lângă care treci în fiecare zi sau frumusețea aleilor umbrite de copaci?

Control wireless

Toate butoanele de control sunt la tine în palmă. Telecomanda ergonomică este extrem de simplu de utilizat pentru a da comenzile necesare cu o simplă atingere de buton. Formele diferite ale celor 4 taste te ajută să le regăsești și să le apeși chiar și din buzunar.

Un minion plin de viață

Pleci în vacanță? Ia-l în portbagaj pentru a descoperi într-un mod cu totul nou frumusețile locale. Mic, dar plin de energie, usor de manevrat chiar și de o persoană care nu a mers niciodată nici măcar pe bicicletă.

Energie asigurată de o baterie specială

Tehnologii moderne permit bateriei pe Litiu să ofere energie o perioadă mult mai mare de timp decât orice altă baterie din aceeași clasă. Un timp de utilizare de 2,9 ori mai mare, o durată de viață de 3.8 mai lungă. Bateria acționeaza un sistem dublu de propulsie ce asigură funcționarea chiar dacă unul din sisteme cedează.

Energie asigurată de o baterie specială

Tehnologii moderne permit bateriei pe Litiu să ofere energie o perioadă mult mai mare de timp decât orice altă baterie din aceeași clasă. Un timp de utilizare de 2,9 ori mai mare, o durată de viață de 3.8 mai lungă. Bateria acționeaza un sistem dublu de propulsie ce asigură funcționarea chiar dacă unul din sisteme cedează.

6 moduri de protejare a bateriei

EVITĂ SUPRA-DESCĂRCAREA

PREVINE SUPRA-ÎNCĂRCAREA

PROTECȚIA PLĂCII DE BAZĂ ȘI A BATERIEI CONTRA SCURTCIRCUITELOR

PROTECȚIE CONTRA ȘOCURILOR ELECTRICE

PROTECȚIE PENTRU SUPRAÎNCĂLZIRE A BATERIEI

EGALIZATOR PENTRU MINIMIZAREA DEVIAȚIILOR DE TENSIUNE

Aplicație Airwheel S6

Conectează-te! Datele importante sunt transmise către aplicația ta de smartphone pentru a le vizualiza sub formă de grafice sau statistici importante.

Date statistice

Itinerariul parcurs

Poziția vehiculului

Alarmă antifurt

Abilitate naturală pentru jungla urbană

Accelerări, frânări, virări rapide stânga, dreapta sau rotiri de 180° dintr-o singură mișcare sunt abilități necesare pentru a face față provocărilor orașului. S6 este pregatit. Tu ești?

  • PROCESOR DUAL PENTRU ECHILIBRARE
  • PLACĂ DUALĂ DE PROTECȚIE A BATERIEI
  • CADRU DIN ALIAJ DE MAGNEZIU
  • Sistem dual de BackUp
  • Suport conectare wireless pentru smartphone
  • Alarmă inteligentă pentru siguranță/Sistem automat de protecție

Materiale principale: Aliaj de Magneziu + Aliaj de Aluminiu + PC Lexan
Design Argintiu Mat + Alb Porțelan
Înălțime: 790 mm
Lungime: 503 mm
Lățime: 322 mm
Greutate: 14 Kg
Dimensiune roată: 8 inci
Înălțime recomandată pasager 1,5m- 2,1 m
Unghi maxim de urcare ~ 15 grade (Pasagerii cu mai puțin de 60kg pot aborda și pante cu până la 18°)
Viteza maximă ~ 17km/h
Capacitatea bateriei 130Wh 260Wh
Timp de încărcare 130Wh - ~ 90 minute (80% încarcare în 60 min)
260Wh - ~ 180 minute (80% încarcare în 120 min)
Tensiune AC220V/50-60Hz
Panoul de Control Baterie / Distanță / Viteză / Temperatura Interioară / Indicator lumini faruri
Lumini 2 faruri