Airwheel X8

Airwheel X8

AirWheel – transformă-ți drumurile zilnice într-o aventură urbană

Science Fiction? Nicidecum. X8 este aici. Acum. Pentru cei îndrăzneți.

PERFORMANȚĂ

Echilibrul pe care omul reușește să îl mențină este extrem de greu de replicat de către o mașinărie. Și totuși, Aiwheel reușește acest lucru combinând tehnologii de ultimă generație testate și folosite în industria aeronautică, algoritmi fuzzy ce schimbă cu totul regulile jocului în a programa un vehicul electric și un giroscop performant care sesizează orice înclinare pentru o cotrabalansare aproape perfectă. Toate acestea transformă un monociclu dintr-un obiect accesibil doar celor cu o îndemânare deosebită, într-un vehicul ce poate fi manevrat de oricine cu aceeași usurință cu care mergi pe o scară rulantă. Mai mult, cu o simplă înclinare în față, în spate sau în lateral, transmiți comenzi preluate imediat de o unitate de control performantă, manevrând X8 cu abilitate în trafic.

11Greutate/kg

90Timp de încărcare/min

18Viteza maximă/km/h

23Autonomie/km

Airwheel X3

Tehnologie performantă, un vehicul de excepție.
Un mod excelent de a răspunde provocărilor unui trafic urban adesea greu de înțeles, Airwheel X8 îți oferă posibilitatea de a-ți alege traseul ideal, fie că este vorba de trotuare înguste, pasaje sau străzi cu sens unic. Orașul devine, dintr-o dată, mult mai abordabil

Vârful de lance al seriei X de la Airwheel!

Performanța se îmbină excelent cu designul elegant al acestui vehicul electric. Carcasa din fibră de carbon ce îi oferă un aspect ușor de remarcat și deopotrivă, o rezistență foarte bună în timp, motorul performant și deosebit de economic, sistemul de control ce permite o manevrabilitate excelentă, sunt principalele atuuri unui vehicul extrem de versatil. Un element de atracție în grupul tău de prieteni sau un vehicul pe care te bazezi atunci când trebuie să ajungi la timp la o întâlnire de afaceri importantă? Depinde de tine. X8 este pregătit pentru orice provocare.

Un raport greutate – rezistență excelent, asigurat de structura din fibră de carbon

Un magnet pentru privirile celorlalți și un sâmbure de invidie pentru cei ce ... stau pe lângă tine la un semafor sau în ambuteiajele orașului. Ținută de drum excelentă. Pentru teneși sau pentru pantofi eleganți, deopotrivă.

Echilibrul adus la rang de artă

X8 demonstrează că nu ai nevoie de trei sau patru roți pentru a sta în echilibru. X8 nu se bazează pe îndemânarea acrobatică a pasagerului de a-și regăsi echilibrul ci pe un cip inteligent, algoritmi fuzzy și tehnologii moderne care regăsesc poziția perfectă dându-i pasagerului posibilitatea să se relaxeze și să se bucure de drumul ales.

Tehnologie japoneză într-o baterie de top

Provocările vehiculelor electrice sunt autonomia pe care o oferă pasagerului și durata de viață a bateriei. Airwheel a apelat la producători de top din domeniu pentru a proiecta și realiza una dintre cele mai performante baterii pe Litiu din ziua de astăzi. Dovada: o autonomie de drum de 2,9 ori mai mare și o durată de viață de 3.8 mai mare decât a altor baterii din aceeași clasă. Fără riscul de ardere sau explozie, grație sistemelor performante de protecție de supra sau sub încărcare.

O roată special proiectată pentru X8

Puterea motorului este transpusă într-o dinamică pefectă de o roată special proiectată pentru Airwheel. Butucul subțire și supradimensionat de 16” oferă performanțe excelente la drum și o manevrabilitate foarte bună, bifând și la capitolul estetic prntr-o alură dinamică și apreciată de la prima vedere

18 km/h

120 kg

1°kg Consum/100Kg

90 min Timp de încărcare

Practic ... oricând la dispoziția ta.

De câte ori te-ai scuzat că traficul a fost prea aglomerat sau că nu ai gasit un loc de parcare? Nu mai este cazul. Cu X8 găsești ușor drumurile cele mai scurte și cele mai libere. Cât despre locul de parcare ... îl poți pune lejer lângă scaunul de la birou sau pe care te așezi la masa de negocieri.

Un ajutor suplimentar pentru începători

X8 vine dotat cu accesorii pe care le vei aprecia la primele drumuri: roțile de training sunt ușor de montat și demontat, dându-ți posibilitatea de a te obișnui cu acest vehicul în siguranță. Simplu, nu?

130Wh: Aprox. 90 min

170Wh: Aprox. 120 min

Viteza maximă Aprox. 18 km/h (alerta de viteză activată la 12 km/h)
Autonomie pe încărcare Aprox. 18-23 km (poate varia în funcție de greutatea pasagerului, condițiile de drum și temperatura ambientală)
Unghi de urcare în siguranță Aprox. 15° (pasagerii cu o greutate de 60kg pot urca pante de până la 18°)
Baterie 130Wh/170Wh Litiu (placă de protecție cu egalizator SOC)
Temperatura de utilizare -10 ° C ~ 40 ° C (cele mai bune performanțe la 20 ° ~ 30 ° C)
Greutatea maximă a pasagerului 120kg
Tensiune de încărcare AC200V 50-60Hz
Timp de încărcare 130Wh: Aprox. 90 min (80% încărcat în 60 min)
170Wh: Aprox. 120 min (80% încărcat în 90 min
Dimensiuni 497 * 450 * 168 mm
Înălțime pedală 115 mm (când este deschisă)
Dimensiune roată 16 inci
Greutatea corpului principal 9.8 Kg
Standard Încărcător, Bandă Training, Ac extensibil pompă
Opțional Rucsac, Lanternă LED, Manometru

Experimentează, în limitele siguranței

Cu X3 poți experimenta o mulțime de mișcări sau viraje, însă depășirea unui unghi de înclinare de peste 45° înseamnă pentru sistemul de control al lui X3 un pericol foarte mare, acționând protecția la înclinare care oprește imediat motorul pentru a evita producerea unor evenimente neplăcute.

Detectarea înclinărilor periculoase

Sistemul de control Airwheel detectează instantaneu orice înclinare la un unghi de peste 45°, oprind motorul vehiculului pentru a reduce riscul unei situații periculoase.

Detectarea vitezei cu grad ridicat de pericol

Viteza considerată în limitele unui condus în siguranță de către inginerii Airwheel pentru X8 este de 16 km/h. La atingerea acestui prag, sistemul de control limitează posibilitățile de a accelera prin ridicarea pedalei cu 10°. La o viteza de 12 km/h, X8 anunță pasagerul că s-a atins o viteză cu potențial de risc prin semnalizare sonoră și vizuală.

Semnalizarea unui nivel scăzut al bateriei

Ca orice gadget electric modern, și X8 te anunță când nivelul bateriei este prea scăzut. La atingerea unui prag de 15%, X8 emite avertizări luminoase și sonore, iar motorul intră într-un mod economic prin limitarea accelerării. Pasagerul este atenționat să se îndrepte către o sursă de curent electric pentru o continuare a călătoriei în condiții de siguranță.

Sistem complex de avertizare

X8 este dotat cu un sistem complex de avertizare a situațiilor ce comportă un risc crescut pentru pasager ori partenerii de trafic: la atingerea vitezei de 12 km /h, la scăderea nivelului de baterie sub 15%, la înclinarea vehiculului la un unghi mai mare de 45°.