NOUTATI: LANSARE BICICLU ELECTRIC AIRWHEEL S8

Știință și tehnologie face întotdeauna oamenii să trăiască o viață mai relaxanta și mai fericita. Atunci când oamenii se bucură de confortul adus de produsele inteligente, se pot distra impreuna cu acestea. Cu un biciclu electric inteligent, precum Airwheel S8, oricine poate avea sansa de a experimenta emoția de a fi un "tech-savvy".

 

 

       Pentru Airwheel, este foarte importanta dezvoltarea produselor adecvate pentru a umple golul dintre piața auto și mersul pe jos. Airwheel a investit mai multe         eforturi în această misiune. Limbajul de design dezvăluit pe produse, nu este numai despre povestea acestei întreprinderi, ci si despre solutionarea nevoilor                 utilizatorilor.

Prin urmare, principalele modificări ale Biciclului Airwheel S8 nu sunt doar viteza si rezistenta, cat si promovarea nivelului de confort și practicabilitatea.

 

 

 

În ceea ce privește echipamentul de transport, adaptabilitatea și capacitatea de trafic pe drumurile, acestea nu pot fi ignorate. Pentru a face față multitudinea condițiilor de drum, Biciclul cu doua roți si echipat cu șa, Airwheel S8 nu respectă designul modelului anterior Airwheel S6 și adoptă roți de 10 inci. În același timp, pneurile Biciclului cu scaun S8 nu mai sunt anvelopele solide, insa anvelopele pneumatice adaptate la acesta, pot realiza un efect mai bun de absorbție a șocurilor.

În afară de roțile, maneta de comandă a modelului Airwheels S8 adoptă de asemenea, designul aerodinamic. Evident că AirWheel S8 Biciclul electric cu maneta de comandă in forma de arc poate atrage mai multă atenție. Punctul cheie este că acest design este util pentru optimizarea în funcțiune atunci când se face virajele și lasă o acțiune mai flexibilă. În cele din urmă, acest design permite ca AirWheel S8 să aibă o capacitate de încărcare mai bună.

 

 

Vă rugăm să nu uitați rolul Biciclului Electric AirWheel S8, acesta fiind multitudinea de pozitii de auto-echilibrare. Similar cu Airwheel S6, Biciclul S8, echipat cu șa, permite utilizatorilor să se așeze sau să mentina pozitia in picioare la plimbare. Pe baza acestei, S8 este de asemenea, foarte ușor de învățat. Tinand cont de faptul ca este de dimensiuni reduse și ușor de transportat, S8 este potrivit pentru persoanele care locuiesc într-un oraș aglomerat. Mai mult decât atât, pârghia de comandă a S8 poate fi ajustată în funcție de diferitele staturi ale utilizatorilor.

Acordand atentia necesara detaliilor, putem vedea că Airwheel S8 este apt pentru a avea grijă de promovarea experienței deplasarii electrice a utilizatorilor.