Noutati: Lansare Trotineta Electrica AirWheel Z5

Airwheel Z5 Trotineta electrica pliabila este un mijloc electric de transport inovator, care combină dimensiunea minimă a unui scuter cu abilitatea de a se mișca în mod independent, datorită unui mic motor puternic, cat si silentios, creând un hibrid atât de distractiv și practic.

 

Atunci când placerea a intalnit practicul a luat nastere Trotineta electrica Airwheel Z5, care s-a alăturat seriei Z, fiind ideala pentru plimbari în jurul orașului sau prin parcuri, cat și pentru oricine care are nevoie să aibă un vehicul la îndemână în orice moment. Airwheel Z5 nu este doar ușor de utilizat și practic pentru a merge în orice situație urbană, dar promovează portabilitatea și comoditate. Design-ul său inteligent este manifestat pe deplin atunci când vine vorba de stocarea: sistem rapid de pliere triplu al Trotinetei AirWheel Z5 permite persoanelor să-l transporta cu ușurință în lift, metrou, autobuz sau depozitat în portbagajul masinii. Avand greutatea redusa, chiar si doamnele se pot bucura de o manevrare a vehiculului fără sa depuna efort masiv. Aceasta va fi un asistent bun in facilitatea navetei de zi cu zi, deoarece permite deplasarea libera indiferent de traficul rutier.

 

 

Acumulatorul substituibil al modelului anterior Airwheel Z3 a fost imbunatatit si actualizat cu un design care este mai ușor de demontat și înlocuit. Principala diferență constă în interfața de alimentare USB de pe partea frontală a bateriei. Cu alte cuvinte, bateria nu poate furniza electricitate numai pentru Airwheel Z5 dar, de asemenea, pentru telefoane mobile și alte echipamente inteligente de zi cu zi.

 

 

Va puteti relaxa utilizand AirWheel Z5 asigurandu-va ca siguranta este activata. Farurile sunt proiectate în modul specific, iar stopul de frână inteligent montat pe Airwheel Z5, asigură un traseu pe timp de noapte în condiții de siguranță și de asemenea are rolul de a atentiona restul participantilor in trafic.