Trotineta electrica, o jucarie moderna pentru adultii cu inima de copil

Parca iti este dor, uneori, sa mai bati mingea, asa cum o faceai cand erai copil, in gradina sau in spatele blocului, fara reguli si fara arbitru, sau sa incingi un sotron cu vecinii, pana seara tarziu. Te uiti cu oarece invidie la cei mici cand se avanta in leagan si iti vine pofta sa sari coarda sau sa te urci intr-un tobogan.

Intr-un fel sau altul, gasim, atunci cand ajungem la maturitate, inlocuitori ale jucariilor preferate, poate mai putin pentru vechea si draga trotineta care te-a purtat pe toate ulitele satului sau pe trotuarele strazilor, la acea vreme mai putin aglomerate.

 

Dar, ce ai spune de o trotineta electrica, ultra moderna si ultra eleganta si mai ales, potrivita pentru oameni mari, cu suflet de copii?

Tehnologii avansate si materiale de ultima generatie si-au gasit locul perfect intr-un design extrem de chic al trotinetei electrice Z3 de la Airwheel. Parca nici nu iti vine sa crezi ca exista si ca o poti folosi, zi de zi, fie sa te duca la birou sau oriunde iti planifici sa ajungi. Partea si mai interesanta este ca poti face acest lucru chiar si intr-o tinuta foarte eleganta pentru ca Z3 este un vehicul electric cu o autonomie considerabila care nu astepta niciun efort din partea ta.

 

Pozitia confortabila in mers este asigurata de cele 2 pedale bine dimensionate si cu o aderenta foarte buna precum si de ghidonul ajustabil pe verticala cu pana la 60 de cm, facand astfel Z3 usor de manevrat si de un adult cu o inaltime de pana al 1,80-2,00 m.

 

Z3 arata perfect si este o trotineta electrica pe care o poti lua cu tine chiar si in vacante, gratie sistemului inovativ de pliere. Intra in orice portbagaj sau in bagajul de cala, putand astfel sa te aventurezi pe strazile orasului pe care il vizitezi, acoperind distante de 4-5 ori mai mari decat atunci cand mergi pe jos. Poti avea astfel parte de o vacanta mult mai densa din punct de vedere al obiectivelor vizitate. Autonomia este asigurata de o bateria moderna, de capacitate mare ce poate fi extrem de simplu schimbata cu o baterie de rezerva.

 

Desi o poti incadra linistit in categoria jucariilor pentru cei mari, Z3 este un vehicul electric cat se poate de serios cu sisteme de alerte si de siguranta, cu sistem de franare de urgenta, cu roti special proiectate pentru o aderenta foarte buna si chiar cu o aplicatie ce te lasa sa vezi o multime de parametri importanti precum, dar care stie si sa iti trimita alerte atunci cand este folosita neautorizat.

Daca iti este dor de aventurile din copilarie sau, pur si simplu cauti un mijloc de transport care sa evite aglomeratia orasului, adauga trotineta electrica Z3 pe lista ta de cumparaturi. Este o investitie care merita, cu siguranta.